Dark Thrills Entertainment is dé partner op het gebied van Halloween en horror entertainment in Nederland. 

Sinds 2018 kunt u bij ons terecht voor unieke en spannende show concepten en divers entertainment.
Zo bieden we bijvoorbeeld volledig gethematiseerde show producties aan, maar ook acteurs, dansers en spectaculaire acts!

Met onze unieke collectie film-waardige kostuums, maskers en props laten wij nachtmerries tot leven komen!

Dark Thrills Entertainment heeft onder andere entertainment verzorgt bij een van Europa’s beste en grootste Halloween-evenement ‘Halloween Fright Nights’ in Walibi Holland. En onze productie “Circus of Torment” ging in premiere bij het grootste zelfstandige Halloween-evenement van de Benelux “The Horror Zone.

Inmiddels is deze productie  uitgegroeid tot een 2-uur durende live-show, waarbij de huiveringwekkende en bloedstollende voorstelling het publiek op het puntje van hun stoel weet te krijgen!

Van klein tot groot evenement, wij zorgen voor het juiste entertainment voor u! 

Ons team

Founder & Creative Producer

Michael Betrian

Michaël Betrian is de gepassioneerde oprichter en creative producer achter Dark Thrills Entertainment. Naast zijn succesvolle carrière als circusartiest, focust Michaël zich al jaren op het bedenken, creëren én produceren van uniek horror entertainment. 
General Manager

David Sosman

David Sosman komt uit een van de meest bekende Deense circus- en variété-families ‘Enoch’. Hij is sinds de eerste productie van het Circus of Torment nauw betrokken bij Dark Thrills Entertainment. Naast zijn rol als General Manager maakt David met zijn act deel uit van onze vaste cast.

Creative Director

James Field

De Engelsman James Field heeft onder andere gewerkt aan boord van de grootste cruiseschepen van NCL maar ook voor Broadway musicals zoals Rock of Ages en Priscilla Queen of the Desert. Bij Dark Thrills Entertainment is James verantwoordelijk voor de on-stage uitvoering van de acts en producties.
Production Manager

Rene vd Bovenkamp

Production Manager René van de Bovenkamp is onder meer verantwoordelijk voor de opbouw en logistiek van onze Dark Thrills Entertainment projecten. Tijdens onze producties vervult hij tevens de rol van stage manager. Deze harde werker overziet en stuurt ons team en artiesten achter de schermen aan. 

Technical Manager

Olivier Rijnsaard

Met zijn jarenlange ervaring in het theater zorgt Olivier Rijnsaard voor alle technische aspecten van de acts en producties van Dark Thrills Entertainment. Naast het aansturen van het licht en geluid ontwikkelt Olivier ook meerdere technische show props en vernieuwende show elementen.

Show Captain

Nigel Vos

De Nederlandse Nigel Vos is afgestudeerd als danser aan het ROC – Art and Entertainment in Amsterdam. Hij heeft onder andere gewerkt bij Hans Klok’s – House of Horror en Walibi Fright Nights. Met zijn passie voor ‘dé scare’ brengt hij meerdere characters tot leven en coacht hij de cast bij het creëren van hun karakters.